загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Калина – найкраща альтернатива каві

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Виявляється, тонізуючу дію калини можна порівняти з кавою. Про корисні властивості калини та правила її зберігання розповіла дієтолог Галина Незговорова у програмі «Сніданок з 1+1».

За словами дієтолога, ягоди калини містять удвічі більше вітаміну С, ніж цитрусові. Тож, для забезпечення добової норми, достатньо лише 1 столової ложки ягід.

Крім того, калина:

1. Знижує холестерин у крові.
2. Покращує роботу серця.
3. Попереджає розвиток анемії.
4. Стимулює апетит.
5. Покращує сон.

Дієтолог зауважила, що калину не рекомендують вживати при гострому запаленні шлунка та кишечника, гіпотонії, подагрі й індивідуальній непереносимості.

ВІДВАР З ЯГІД КАЛИНИ
Допоможе при застуді та хронічних захворюваннях легеневої системи.

ВІДВАР З КОРИ КАЛИНИ
Застосовують при хронічних захворюваннях шкіри та підвищеному потовиділенні.

СІК з ягід калини здавна використовують як жовчогінний та сечогінний засіб, а в косметології – як омолоджувальний, – каже дієтолог.

ПЛОДИ калини використовують для покращення самопочуття хворих на цукровий діабет і для повернення гармонії при депресії.

За словами експерта, зберігати калину краще у замороженому вигляді. До речі, при заморожуванні та сушінні гіркота калини втрачається.

 

Джерело:
До списку новин