загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Турецькі проститутки "вибили" собі державні пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Понад 500 повій турецького Ізміра домоглися від влади права на отримання пенсії.

Про це пишуть турецькі ЗМІ.

Комітет із соціального захисту Ізміра задовольнив вимоги 501-ї працівниці секс-індустрії, що досягла пенсійного віку, про виплату коштів. Крім того, комітет зобов'язав роботодавців перераховувати внески в пенсійний фонд ще для 1300 проституток.

Жінки звернулися до органів соцзахисту зі скаргами на роботодавців, які 7 років не платили внески за них в пенсійний фонд, що позбавило повій права на пенсії. Як з'ясував комітет із соцзахисту, таким чином були порушені права 1800 робітниць секс-індустрії, після чого наклав на роботодавців штрафи, зобов'язавши їх виплатити всі внески.

Представники комісії з прав людини апарату турецького уряду планують провести зустрічі з майже трьома тисячами повій, і, якщо за результатами зустрічей з'ясується, що вони працюють з примусу, надати їм сприяння в працевлаштуванні. У складі комісії, як зазначається, будуть психологи і соціологи.

У Туреччині, за офіційними даними, налічується 56 публічних будинків, в яких легально "працюють" близько трьох тисяч повій. У цілому, в цьому секторі, який протягом століть користується великим попитом серед нащадків яничарів, зайнято, за тими ж офіційними даними, понад 15 тисяч жінок.

За неофіційними ж даними, їх число перевищує 100 тисяч з урахуванням жінок легкої поведінки з країн колишнього східного блоку і пострадянського простору.

  • • У Туреччині проституція дозволена законом.
  • • Згідно із законодавством країни, кожна жінка, яка хоче займатися проституцією, повинна зареєструватися і отримати ідентифікаційну карту з даними про стан здоров'я.
  • • Однак більшість повій в Туреччині працюють без реєстрації, оскільки муніципальні органи влади створюють їм штучні перешкоди.

 

Джерело:
До списку новин