загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

«Особлива молитва» за 600 гривень з пенсіонера

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Представляючись священиком і дяком, пройдисвіти "полюють" на довірливих літніх людей, пише "Експрес".

Чоловік, прикидаючись священиком львівського храму, виманював у людей гроші. У допомогу взяв собі помічника, нібито дяка. Інцидент трапився у Городоцькому районі, у селі Тучапи.

"Маю у Городоцькому районі дві стареньких родички, які мешкають разом. До них у село приїхав "священик з церкви Юра" з "дяком". Ходили по хатах, дарували хрестики й обіцяли відслужити дуже особливу службу "на всі випадки життя"... за 600 гривень", - розповідає одна львів'янка.

На щастя, жінки зрозуміли, що мають справу з аферистом і не дали йому грошей. Однак номер автомобіля не встигли зафіксувати. Люди кажуть, що зловмисники появилися в цьому селі, бо тут живуть здебільшого старші самотні люди. Тож легко обдурити бідолашних. Тим часом у поліції про такі випадки не чули, мовляв, ніхто із заявами не звертався.

Джерело:
До списку новин