загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як зробити підошву не слизькою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Головною небезпекою зими є ожеледь. Тому, щоб уникнути травм, потрібно носити взуття з не слизькою підошвою.

На жаль, про здоров’я споживачів думають далеко не всі виробники. Тому слід подбати про не слизьке взуття самостійно.

А ось і 7 простих порад, як це можна зробити.

Порада № 1. Знежирте підошву. Далі нанесіть на підошву взуття тоненьким шаром клей “Момент”. І відразу ж, поки він не встиг висохнути, присипте піском. Тривалість такого способу близько 4 тижнів.

Порада № 2. Ця порада трохи схожа на першу. Підошву так само потрібно знежирити і покрити невеликим шаром клею. От тільки замість піску використовуйте шматочки наждачного паперу. Краще всього використовувати той папір, яка має матеріальну основу. Для того щоб шматочків не було видно їх можна замаскувати за допомогою чорного маркера. Тривалість приблизно 2 тижні.

Порада № 3. Один з найпростіших і дешевих способів – це приліпити лейкопластир. Використовувати краще всього широкий, і приклеювати його хрест-навхрест. Тривалість – 3 дні. Що б зафарбувати його на підошві також скористайтеся чорним маркером.

Порада № 4. Натерти підошву сирою картоплею. Вельми популярний і дієвий спосіб.

Порада № 5. Якщо підошва взуття повністю гладка, створіть візерунок самі. У цьому вам допоможе цвях. Ну або потріть підошву дрібною терткою.

Порада № 6. Можна поліпшити стійкість взуття за допомогою професіонала. Він поставить вам на підошву маленькі пластини, які крім усього іншого ще й від зносу захистять. Цей спосіб дуже довговічний.

Порада № 7. Ви можете придбати в магазині спеціальні накладки. Вони легко знімаються і так само легко одягаються, а головне допоможуть вам уникнути травм.

 

Джерело:
До списку новин