загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

90-річна мешканка Дніпропетровщини встановила рекорд України з бігу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

10 кілометрів за 1,5 години подолала 90-річна Владлена Кокіна із Жовтих Вод та встановила рекорд України. Це найстарша професійна легкоатлетка України, яка вкотре здивувала земляків та учасників забігу.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської ОДА.
До десятків бігових рекордів Владлени Кокіної на днях додався ще один. 90-річна жінка здолала 10 кілометрів за 1,5 години. Зафіксували рекорд на легкоатлетичному забігові в Межигір’ї.
«Долати дистанції зовсім не важко. Все через те, що я тренуюся регулярно. Бігом займаюся тричі на тиждень. Потихеньку бігаю дистанції, заповнюю спортивний щоденник. Там фіксую відстань, час, пульс, самопочуття», - розповідає Владлена Кокіна.
Займатися професійно бігом жінка почала в 58 років. Таке рішення прийняла через хвороби, що почали з’являтися через малорухливий спосіб життя. Зайнятися здоров’ям хотіла раніше, однак не могла через постійну зайнятість на роботі. 
«Я за фахом педіатр. Довгі роки працювала заступником головного лікаря по дитинству в Жовтих Водах. Вся відповідальність за дітей міста на мені. Окрім цього ще й депутатом міськради була. Звідси ненормований робочий день, постійний брак часу. На пенсію мене довго не відпускали. Щойно це сталося, одразу пішла на стадіон», - розповідає найстарша легкоатлетка України.
Перший свій рекорд Владлена Кокіна поставила в 72 роки. Це був рекорд України на дистанції 100 метрів. Потім рекорди пішли один за одним. Нині їх більше 60. Серед них 2 рекорди світу – на 800 метрів та 10 кілометрів.
Спортсменка на досягнутому зупинятися не планує. Вже наступного року мріє виступити на чемпіонаті Європи.

 

Джерело:
До списку новин