загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Продукти, які очищають організм від нікотину

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Куріння може призвести до комплексних проблем зі здоров'ям або дисфункції окремо взятих систем. 

Використовуючи наші корисні поради, ви з легкістю зможете очистити свій організм від нікотину, якщо ви курите або кинули курити. А ці 5 простих продуктів будуть смачними і корисними помічниками.

Ми всі добре обізнані про негативний вплив нікотину на наш організм. Якщо ви кинули курити чи курите, пропонуємо швидкий спосіб очистити організм від нікотину з допомогою свіжих та смачних продуктів. 

5 продуктів, які очищають організм від нікотину:

1. Зелений чай

Під час куріння організм швидше приходить в стан зневоднення. Вживання великої кількості води або зеленого чаю сприяє вимиванню нікотину з організму. Спробуйте частіше пити зелений чай без цукру. Це смачно і дуже корисно.

2. Ківі і лимон

Крім води організм потребує вітамінів А, С і Е , які зміцнюють імунну систему і допомагають організму боротися з різними інфекціями і мікробами. Для того, щоб компенсувати втрачені вітаміни вживайте частіше ківі, а вранці випивайте склянку натурального лимонаду з лимонного соку. Також спробуйте пити напій з імбиру і лимона.

3. Шпинат і брокколі

Фолієва кислота дуже важлива для нормального функціонування і розвитку організму, і допомагає організму позбавитися від нікотину. За винятком таблеток фолієвої кислоти. Її також багато міститься в шпинаті і брокколі.

4. Свіжа морква

Нікотин робить вашу шкіру тьмяною і сухою. Якщо ви хочете уникнути цих дефектів шкіри, то необхідно їсти багато моркви і пити морквяний сік. У ньому міститься велика кількість вітамінів А, К, С і В , які мають очисні властивості.

5. Апельсиновий сік

Цей освіжаючий напій зволожує тіло, дає йому необхідні вітаміни і очищає організм від нікотину. Вичавіть два апельсина, додайте трохи води і пийте між прийомами їжі. Це дуже смачно і неймовірно корисно.

Поради

Після того, як ви кинули курити, у вашому раціоні повинні обов'язково бути присутніми продукти, що містять вітамін РР - нікотинову кислоту, оскільки це допоможе впоратися з залежністю більш легше і врегулює обмін речовин. 

До основними джерелами вітаміну РР відносяться:

 - крупи (особливо гречка),
 - хліб грубого помелу, бобові, субпродукти (печінка, нирки, серце), м'ясо і
 - риба, молоко, овочі та фрукти.

Включайте в раціон продукти, які сприяють підвищенню в організмі «гормону щастя» і перешкоджають розвитку депресії. Сератонин (гормон щастя) міститься в курятині, індичці, телятині, трісці, минтаї, селері, моркві, шампиньонах, арахісі.

Подбайте про те, щоб максимально швидко очистити свій організм від продуктів розпаду нікотину. У цьому вам допоможуть такі продукти як: огірки, кабачки, вівсянка, чорнослив і будь-які продукти, що містять в собі високий рівень клітковини.

Мікрофлора кишечника також страждає у тих, хто багато і часто курить, тому після відмови від сигарет багато стикаються з проблемою дисбактеріозу. Впоратися з ним допоможуть кисломолочні продукти, які також потрібно включити в свій раціон харчування.

Ще одним неприємним наслідком куріння є анемія. Впоратися з нею допоможуть фрукти і ягоди, особливо корисні тут яблука і полуниця. Ці продукти містять багато заліза, а це саме те, що необхідно організму, щоб максимально швидко відновиться після тривалої нікотинової атаки.

Щоб активізувати уповільнений обмін речовин і не погладшати, зробіть своєю звичкою починати ранок зі склянки кип'яченої води.

Так як нікотин блокує засвоєння вітаміну С, необхідно поповнювати його запаси вживаючи лимон, грейпфрут, капусту брокколі, зелений перець, шпинат. Також можна приготувати аскорбінову бомбу: дрібно порубати лимон, розбавити медом і пити, додаючи в чай ​​(пам'ятаєте, що при температурі вище 60 градусів всі корисні ферменти руйнуються).

Будьте здорові!

 

Джерело:
До списку новин