загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Музика на ніч. Що краще слухати перед сном

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кожен з нас в різні періоди пересвідчується в користі від музики: хтось займається під музику спортом, хтось любить вчитись/читати під музику, комусь приємно мати гарні звуки на фоні робочого процесу, дехто надихається звуками, а дехто шукає в них розраду в непростий час.

Львів’янин Роман Кошовський у своєму блозі узагальнив поради про те, яку музику краще слухати на ніч, аби розслабитися, зняти стрес і зранку прокидатись більш бадьорим та енергійним. 

1) Ввімкніть улюблений браузер на ноутбуці чи комп’ютері. Оберіть тематичний сайт і напрям музики або ж конкретні класичні твори, які бажаєте послухати.

Я рекомендую як мінімум два сайти:

//www.radiotunes.com/ (колишній sky.fm) – тут канали на будь-який смак, але прислухайтесь особливо до наступних напрямків: класична музика, фортепіано, джаз, звуки природи та релаксація (можете кожен вечір слухати щось інше або міняти канал щотижня чи за принципом “який у мене настрій”). Звісно, вам можуть подобатись й інші напрямки – це вже на ваш розсуд, основне –  щоби музика розслабляла і сприяла релаксації.

//www.rainymood.com/ (релакс-звуки дощу, як дозволяють поринути в думки і гарно задрімати). В мережі існують різновиди комбінацій “рейнімуду” з піснями на фоні, це теж варто спробувати – цікава річ.
Коли визначились з музикою, яка грає, поставте оптимальний звук (в динаміках чи колонках), щоби, лежачи в ліжку в повній тиші, ви чули музику, але вона не була для вас занадто голосною (рівень підбирається методом спроб).
2) Наступний крок –  виставити автовимкнення комп’ютера/ноутбука. Звісно, тут способів є безліч (дехто просто схоче закрити браузер тощо), але я надаю перевагу старому доброму способу через команду “Пуск” – “Виконати” (“Run”/”Выполнить”). Якщо у вас WIN 7 чи новіша система і в меню “Пуск” ви не бачите команди “Виконати” – ось тут інструкція, яка допоможе вам повернути цю корисну річ на своє місце. 

Отож, заходимо в “Пуск” – “Виконати”

Перед вами відкриється вікно команди “Виконати” і туди ви вписуєте (або копіюєте) наступний текст shutdown -s -t 3600

 3600 – це кількість секунд, через яку комп’ютер вимкнеться. Я стандартно ставлю 3600, оскільки це рівно година і за годину я здебільшого вже міцно сплю під хорошу музику. Ви можете підібрати час, який буде оптимальним для вас. Якщо ви все ввели правильно, натисніть “ОК” і тоді з правого боку ненадовго вискочить повідомлення про те, що комп’ютер буде вимкнено через N хвилин.

Якщо раптом ви передумали виключати комп’ютер таким способом або хочете змінити час, через який він має вимкнутись, то зайдіть в “Пуск” – “Виконати” і введіть shutdown -a. Натисніть “ОК”. Якщо ви скасували все правильно, то збоку появиться нотифікація “Вихід скасовано. Заплановане завершення роботи скасовано”.

Тепер можете повертатися до попереднього кроку і встановлювати новий час вимкнення або займатись своїми справами.

Якщо ж ви таки налаштували автовимкнення і тепер хороша музика обрана, гучність налаштована і ви не перейматиметесь тим, “а хто виключить комп’ютер, коли я засну”, то можете сміло здійснювати усі ваші вечірні ритуали і засинати під гарну музику та думки, які літатимуть легко і далеко.

 

Джерело:
До списку новин