загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Для людей похилого віку у Львові масово відкриваються бібліотеки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У семи львівських бібліотеках відкрили читацькі клуби для пенсіонерів. Ініціаторами цього проекту став львівський Форум видавців, у партнерстві з ГО «Золоті роки» (яка працює над освітніми програми для людей пенсійного віку) та Львівською міською радою.

Засідання клубів відбуватимуться не рідше одного разу на місяць. Читацькі клуби функціонуватимуть протягом цілого року. Члени читацьких клубів (люди віком 55+) впродовж місяця читатимуть одну книгу, а згодом збиратимуться на її обговорення. На зустрічі також запрошуватимуть відомих письменників, авторів та видавців.

У межах Благодійної акції «Третій вік: задоволення від читання» ГО «Форум видавців» передала 735 нових книжок. Під час вибору враховували бажання пенсіонерів, зазначають організатори. До рук львівських пенсіонерів потраплять наступні книги: «Диво в Берліні» Даніеля Джеймса Брауна, «Діва Млинища» Володимира Лиса, «Дім з вітражем» Жанни Слоньовської, «Довгий шлях до свободи» Нельсона Мандели, «Життя у позику» Еріха Марії Ремарка, «Зазирни у мої сни» Макса Кідрука, «Звичайна вдячність» Вільяма Кента Крюгера, «Земля Георгія» Антона Санченка, «Їсти, молитися, кохати» Елізабет Гілберт, «Корнелія» Надії Мориквас, «Королева пустелі» Джорджини Говелл.

Читацькі клуби для людей літнього віку працюватимуть на базі таких бібліотек:

Бібліотека-філія №17 ЦБС для дорослих (вул. Городоцька, 285)
Бібліотека-філія №43 ЦБС для дорослих (вул. Стрийська, 79)
Бібліотека-філія №37 ЦБС для дорослих (вул. Івана Миколайчука, 1)
Бібліотека-філія №34 ЦБС для дорослих (м. Винники, вул. Галицька, 49)
Бібліотека Фонду Св. Володимира (вул. Антоновича, 22)
Бібліотека Галицької районної організації Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка (пл. Ринок, 7).

Партнери проекту: ГО «Форум видавців», ГО «Золоті Роки», управління культури Львівської міської ради, Централізована бібліотечна система для дорослих м. Львова.

 

Джерело:
До списку новин