загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як залишитися близькими з дорослою дитиною

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Селія Додд, автор книги Спорожніле гніздо: як залишитися близькими з дорослою дитиною, розповіла про основні батьківські переживання за дорослих дітей.

Про це пише goodhousekeeping

Їм там недобре?

Під час телефонної розмови ви вслуховуєтесь у голос, намагаючись вловити ознаки того, що від вас приховують проблеми. Навіть якщо вони є, не варто кликати дітей назад під своє крило. Тактовно вислухайте і поспівчувайте. Але не заохочуйте їх уникати проблем.

Вони не впораються без мене

Найкраще, що ви можете зробити - показати дітям, що ви вірите в їх здібності. Вони набагато краще готові до вирішення проблем, ніж ви собі уявляєте. Їм достатньо знати, що на крайній випадок вони зустрінуть підтримку і розуміння у вас. А діяти треба самим.

Що робити, якщо вони не дзвонять і не приїжджають?

Нове життя пов'язане із масою турбот. Іноді їм просто ніколи. Це не означає, що вони не будуть раді почути вас, якщо ви зателефонуєте самі. Але не перетворюйте ваші дзвінки в настирливий контроль на кшталт "Ти поїв?". Не змушуйте дітей соромитися вас.

Що робити, якщо нам немає про що говорити?

Вам буде потрібно звикнути до іншого спілкування - більш дорослого. І більш рідкісного. Це непростий шлях, але він того вартий.

А що нам тепер робити з нашим шлюбом?

Часто виявляється, що турботи про дітей - єдине, чому ви з чоловіком присвячували весь свій час. Тепер, коли дбати нема про кого, може виникнути відчуття порожнечі. Вам доведеться заново відкривати для себе один одного. Це гарний час визначити плани на подальше життя: сумісне або роздільне.

Автор: //www.garmoniazhizni.com/

Джерело:
До списку новин