загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Під Одесою почали будувати дороги за європейською технологією

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Лиманському районі Одеської області проводять роботи з реконструкції доріг за сучасними європейськими технологіями.

Про це пише "Траса Е-95".

Зокрема, зараз реконструюється колишня грунтова дорога в селі Вовківське.

Головне ноу-хау робіт - георешітка, яка призначена для армування основи дороги, будівництва дорожніх одягів, в якості несучого шару для майданчиків і фундаментів, розташованих на слабких грунтах.

Модулі георешітки укладаються один на інший. Осередки заповнюються щебенем або піском з пошаровим ущільненням, після чого закочуються асфальтом.

Висока швидкість і простота монтажних робіт спеціальними анкерами гарантують максимальне скорочення термінів дорожнього будівництва.

Всього за даною технологією реконструюються три дороги району. Ремонт двох з них фінансується за рахунок державної субвенції.

 

Джерело:
До списку новин