загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ЮНЕСКО внесла козацькі пісні Дніпропетровської області до списку нематеріальної спадщини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

ЮНЕСКО внесла козацькі пісні Дніпропетровської області в список об'єктів нематеріальної спадщини, що потребують термінової охорони.

Про це повідомляється на сайті організації.

"Козацькі пісні Дніпропетровської області співаються в козацьких громадах регіону та розповідають про трагедії воєн і особистих переживаннях воїнів-козаків. Пісні служать підтримці духовних зв'язків з минулим, але можуть носити також розважальний характер", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що відомі три групи співаків: Криниця, Богуславочка і Первоцвіт, в них беруть участь і чоловіки, і жінки.

ВІДЕО, ЩОБ ПЕРЕГЛЯНУТИ КЛІКНІТЬ КУРСОРОМ ПО КАРТИНЦІ:

Традиція підтримується в сім'ях, але її використання перебуває під загрозою у зв'язку з віком виконавців і відсутністю наставників для підготовки нових поколінь.

Мета створення Списку елементів нематеріальної культурної спадщини, що потребують термінової охорони – дозволити зацікавленим країнам мобілізувати міжнародне співробітництво і заручитися необхідною підтримкою з метою забезпечення передачі культурних традицій, внесених до Списку за участю громад.

Ілюстрація / REUTERS

 

 

Джерело:
До списку новин