загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Стало відомо, як на розвиток дитини впливає мамина опіка. Вас це здивує

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені з Оксфордського університету довели: краще розвиваютьсяті діти, матері яких швидше повертаються на роботу.Про таке пише healthvesti.com. А загалом в жінок, котрі працюють, діти мають швидший розвиток. dobryjlikar.com

Такі показники, як мовлення, соціалізація та самостійність, навищому рівні виявились в малюків, котрі відвідують дитячі садочки чи регулярно проводять час із бабусями/дідусями. Тоді як діти, чиї матері не ходять на роботу, мають гірший розвиток. Більше того, за умови відвідування дитячого садка відзначається активний розвиток творчих здібностей, вищий рівень соціалізації (мова, зокрема, про здатність порозумітись із однолітками) та фізичного розвитку. Загалом перебування в садочках чи спілкування з бабцями та дідусями сприяє покращенню навичок дитини на 5 -- 10 %. 

 

 

Джерело:
До списку новин