загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чи може заробітчанка в Італії претендувати на пенсію в Україні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Аби з’ясувати це питання, ми звернулися до начальника управління Пенсійного фонду України в місті Вінниця Алли Лоби. vn.20minut.ua

- Якщо людина працює за кордоном легально, сплачує страхові внески і працює в тих країнах, з якими Україна заключила  міжнародні договори в області  пенсійного забезпечення, то така людина може розраховувати на   виплату заробленої частини  пенсії за кордоном, - каже Алла Лоба. - Умови зарахування  стажу  та виплати частини заробленої пенсії залежать від умов договору  між Україною та країною, в якій працювала людина.

З якими країнами  в України укладений  Міжнародний договір з питання пенсійного забезпечення, який дає право на зарахування страхового стажу та призначення пенсії?

На сьогодні Україною укладено низку міжнародних договорів з питань пенсійного забезпечення. Це, по –перше, багатостороння Угода про гарантії прав громадян держав – учасниць Співдружності Незалежних Держав у галузі пенсійного забезпечення, яку підписали Уряди десяти держав, колишніх республік СРСР . Тут  Білорусія, Вірменія, Казахстан, Киргизія, Російська Федерація, Таджикистан, Туркменістан, Узбекистан, Молдова. До того ж, укладено двосторонні угоди з Азербайджаном, Республікою Білорусь, Республікою Молдова, Грузією. Також, за пропорційним принципом, укладено договори з Прибалтійськими республіками, з Республікою Болгарія, з Королівством  Іспанією,  з Словацькою республікою,  з Чеською Республікою, з Португальською Республікою, Республікою Польща.

 

Джерело:
До списку новин