загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Житель Кіровоградщини судився з Пенсійним фондом, який “не пустив” його на пенсію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Житель Кіровоградщини подав позов до суду через те, що Кіровоградське об’єднане Управління Пенсійного фонду України відмовило йому у виході на пенсію за вислугу років. Суд задовольнив позов. persha.kr.ua

Відповідна постанова розміщено в Єдиному державному реєстрі досудових рішень.

У відкритому судовому засіданні Кіровський районний суд м. Кіровограда розглянув у м. Кропивницькому справу за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Кіровоградського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області про визнання протиправним та скасування рішення, зобов’язання вчинити певні дії.

ПОСТАНОВИВ:

Адміністративний позов задовольнити.Визнати протиправним та скасувати рішення Кіровоградського об’єднаного Управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області № 6667 від 30.09.2016 року  про відмову у призначенні   ОСОБА_1  пенсії за вислугою 20 років, згідно ст. 50-1  Закону України «Про прокуратуру» від 05.11.1991 року (в редакції Закону України №2663- III від 12.07.2001).

Зобов’язати Кіровоградське об’єднане Управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області призначити ОСОБА_1 пенсію за вислугу років згідно ст. 50-1 Закону України «Про прокуратуру» від 05.11.1991 року (в редакції Закону України №2663- III від 12.07.2001), з 22.09.2016 року, виходячи із розрахунку 90 відсотків від суми заробітної плати.

Присудити із Державного бюджету України на користь ОСОБА_1 сплачений судовий збір у розмірі 1 102,40 грн. Постанова суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду шляхом подачі, протягом десяти днів з дня її проголошення, апеляційної скарги через Кіровський районний суд м. Кіровограда, з одночасним надсиланням копії апеляційної скарги до суду апеляційної інстанції.

 

Джерело:
До списку новин