загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Що робити, якщо продуло шию: швидкі способи вилікуватись

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Не закутали шию шарфиком, на роботі сіли на протязі і все, болить шия, ниють м'язи. Що робити? zdorovia.com.ua

Багатьом добре допомагають зігріваючі компреси на ніч

Перше, що потрібно зробити - це забезпечити шиї спокій, так як біль часто посилюється саме при русі. У разі, якщо ваша робота пов'язана з фізичними навантаженнями, доведеться взяти лікарняний.

Ще один важливий момент - це прогрівання. Використовуйте зігріваючі мазі і обов'язково надіньте шарф або шаль з натуральної вовни. Це допоможе швидше зняти запалення.

Ні в якому разі не допускайте нового переохолодження, інакше все лікування піде нанівець, якщо у вас вже продуло шию. Навіть у теплому приміщенні намагайтеся утриматися від кондиціонера або просто постарайтеся направляти потік повітря таким чином, щоб він не зачіпав вас безпосередньо.

Багатьом добре допомагають зігріваючі компреси на ніч, наприклад, з марлі, змоченою в спирті. Додайте до лікування легкий масаж, який дозволить зняти неприємні відчуття. Коли біль стає зовсім нестерпним, можна прийняти знеболююче, але не забудьте перед цим проконсультуватися з лікарем. 

Консультація також необхідна, якщо біль в шиї не проходить кілька днів. У звичайних випадках при використанні зігріваючих мазей симптоми проходять вже через 2-3 дні. До лікаря важливо звернутися не тільки для того, щоб швидше вилікувати міозит, але і для того, щоб виключити можливість ускладнень - наприклад, захворювань гортані та подальшого запалення.

 

Джерело:
До списку новин