загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як використати шипшину для захисту від діабету

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Щоденне вживання напоїв з шипшини допомагає зберегти здоров'я серця і захищає від діабетуВчені зі Швеції прийшли до висновку, що регулярне вживання напоїв на основі екстракту шипшини не тільки зміцнює імунітет, але і скорочує небезпеку розвитку діабету другого типу і хвороб серця. zdorovia.com.ua

 В ході дослідження, організованого Університетом Лунда, фахівці протягом 6-ти тижнів давали добровольцям напої, виготовлені на основі екстракту шипшини. А потім ще по 6 тижнів пропонували вживати напої з яблук і винограду. По закінченню кожного періоду лікарі зважували учасників експерименту, вимірювали у них кров'яний тиск, рівень жиру в крові, а також робили пробу на переносимість глюкози. В результаті виявився рекордсмен - шипшина і її властивості. Відвари з шипшини дозволили в середньому знизити кров'яний тиск на 3,4%. Але найбільшого прогресу вдалося досягти в питанні зниження рівня «поганого» холестерину - він впав на 6%.

 Нагадаємо, що згідно з результатами проведеного в 2007 році дослідження, у пацієнтів з болями в суглобах, які брали капсули з шипшиною щодня, було зафіксовано зниження больових відчуттів в 40% і поліпшення рухливості в 25%.

 

 

Джерело:
До списку новин