загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ще на рік обмежено максимальний розмір пенсій та пенсії працюючим пенсіонерам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховна Рада України прийняла Закон, яким вносяться зміни до Закону «Про пенсійне забезпечення». 

Зокрема, народні депутати проголосували, що у 2017 році максимальний розмір пенсії, як і цьогоріч, становитиме 10 740 гривень. 

Так, у Законі встановлено, що по 31 грудня 2017 року максимальний розмір пенсії (з урахуванням надбавок, підвищень, додаткової пенсії, цільової грошової допомоги, пенсії за особливі заслуги перед Україною, індексації та інших доплат до пенсії, встановлених законодавством, крім доплати до надбавок окремим категоріям осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною) не може перевищувати 10 740 гривень.

Також до 31 грудня   2017 року особам, крім інвалідів I  та  II груп, інвалідів війни III групи  та  учасників  бойових  дій,  осіб, на яких поширюється дія пункту 1 статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», які займають посади державної служби, визначені Законом України від 10 грудня 2015 р. № 889-VIII «Про державну службу», а також працюють на посадах та на умовах, передбачених законами України «Про прокуратуру», «Про судоустрій і статус суддів», призначені пенсії/щомісячне довічне грошове утримання не виплачуються. 

З 1 січня 2018 року пенсії виплачуватимуться без урахування одержуваної заробітної плати (доходу).

Також до 31 грудня 2017 року для працюючих пенсіонерів державних спеціалізованих установ судових експертиз, помічників-консультантів народного депутата України, службовців Національного банку, посадових осіб місцевого самоврядування, працівників прокуратур пенсії, призначені відповідно до законодавства України, розмір яких перевищує 150 відсотків прожиткового мінімуму, встановленого для осіб, які втратили працездатність, виплачуються в розмірі 85 відсотків призначеного розміру, але не менше 150 відсотків прожиткового мінімуму, встановленого для осіб, які втратили працездатність.

 

Джерело:
До списку новин