загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дві сім'ї з Німеччини зібрали більше 50 різдвяних подарунків для українських пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дві сімейні пари з Хьоеншванда зібрали для нужденних українських пенсіонерів більше 50 подарунків і планують надіслати їх до Різдва.

Бриджит і Томас Кайзери та Анітаз Хорстом Трьондле збирали пакунки в одному із торгівельних центрів, пише видання Badische Zitung.

Родина Кайзерів уже тривалий час займається благодійністю. У 2013 році за підтримки пожежників вони уже збирали гроші для різдвяних посилок в Україну.

"Оскільки подібні акції з бандеролями відбуваються кожного року, ми з дружиною вирішили підтримати в цьому році нужденних літніх людей з України", – пояснив Томас Кайзер.

Пакувати подарунки допомагали Аніта і Хорст Трьондле.

Дізнавшись про те, що німецькі подружжя збирають подарунки для українців, один із меценатів Хьоеншванда вирішив долучитися й узяв всі витрати за пересилку на себе.

Благодійники також розповіли, чим напакували подарункові посилки. Для них закупили консерви, шоколад, печиво, каву, супи, мило, теплі рукавички, шарфи і шапки.

 

Джерело:
До списку новин