загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як вилікувати нежить простим милом?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нежить часто долає нас і доставляє нам масу неприємностей. Але можна запобігти неприємність за допомогою народного лікування. 

Візьміть шматок темно-коричневого господарського мила, намочіть його і намильте мокрий безіменний палець, яким треба змастити всю внутрішню поверхню лівої і правої ніздрі, дістаючи як можна глибше. Так потрібно робити три рази в день. А краще якщо ви будете повторювати цю процедуру кожного разу, коли відчуєте, що ніс просох від ліків.

Цей засіб допомагає і на ранніх стадіях нежитю і в якості профілактики. Цей народний метод лікування нежитю відомий вже багато років, але, на жаль, мало хто хоче ним користуватися, напевно, тому що він занадто простий.

 

Джерело:
До списку новин