загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені розповіли, чого найбільше боїться серце

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Короткочасне порушення сну може спровокувати серйозні проблеми зі здоров'ям.

Такими виявились результати нового дослідження, проведеного німецькими вченими з Університету Бонна, повідомляє health.unian.ua. Разом з тим, під загрозою опиняється серце. 

Науковці запевняють: люди, які протягом тривалого часу страждають через проблеми зі сном, мають слабше здоров'я, їхній імунітет ослаблений, вони частіше страждають через депресію та інші хвороби. Більше того, завдяки експерименту вдалось з"ясувати: порушення сну вкрай негативно впливають на роботу серця.

Як відомо, добровольці пройшли процедуру серцево-судинного магнітного резонансу після того, як за добу їм довелося проспати лише 3 години. При тім вчені взяли в учасників аналізи сечі і крові, вимірювали артеріальний тиск і частоту серцево-судинних скорочень. Зрештою встановили, що навіть одна безсонна ніч зумовлює підвищення артеріального тиску і збільшення частоти серцевих скорочень. А в крові за таких обставин зафіксували підвищення концентрації гормонів, пов'язаних зі стресом

Джерело:
До списку новин