загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Якою буде пенсія після зростання "мінімалки"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсія українців наступного року зросте. Передбачається, що понад п'ять мільйонів пенсіонерів отримають підвищення, розміром 300 грн. Також відбудеться індексація пенсійних виплат та їх зростання внаслідок підвищення розміру мінімальної зарплати. grushevskogo5.com

"11% ВВП йде на виплату пенсій, на дотацію. Ці гроші повинні були бути направлені на розвиток освіти, на дороги, на медицину, на інфраструктуру. А ми змушені з бюджету забирати останні гроші, яких і так мало, для того, щоб просто наших пенсіонерів утримувати на тому злиденному рівні, який сьогодні є", – розповів міністр соцполітики в інтерв'ю "Сегодня.uа" Андрій Рева.

Проте, за оцінками самого Пенсійного Фонду, максимальний ефект, на який можна розраховувати в результаті різкого зростання "мінімалки", – зниження дефіциту фонду. Але і після цього грошей на пенсії не буде вистачати у фонді і державі, і, як і раніше, доведеться покривати "дірку". 

Доходи від єдиного соціального внеску повинні повністю компенсувати потреби ПФ, впевнений експерт групи "Пенсійна реформа Реанімаційного пакету реформ" Віталій Мельничук. 

"Ще до зниження процентної ставки ЄСВ зібраних коштів не вистачало на пенсії, зараз же ситуація значно загострилася: дефіцит в цьому році зріс на 45 мільярдів гривень", - поясниє Мельничук.

 

Джерело:
До списку новин