загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ризик передчасної смерті пацієнта залежить від статі лікаря, - вчені

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Науковці з'ясували, що літні пацієнти мають менший ризик передчасної смерті, якщо за ними наглядають лікарі-жінки.

Таких висновків дійшли дослідники з Гарвардського університету в Бостоні, повідомляє Reuters.

Таким чином вчені провели експеримент, під час якого враховували відомості щодо понад мільйона пацієнтів, старших за 65 років. Дослідження тривало з 2011 по 2014 рік, під час цього ці люди були госпіталізовані понад півтора мільйона разів. Під час дослідження аналізувався рівень смертності серед пацієнтів протягом 30 днів, тобто скільки людей померло протягом 30 днів перебування в лікарні, та скільки пішло життя за місяць, якщо вони були госпіталізовані повторно. Також вчені підрахували, скільки разів пацієнтам довелося повертатися до лікарні протягом 30 днів після їхньої виписки.

В результаті з'ясувалось, що рівень смертності серед людей, яких лікували лікарі жінки, становив 11,07%, а серед лікарів чоловіків - 11,49%. Тим часом рівень повторної госпіталізації людей у докторів-жінок становив 15,02%, у чоловіків - 15,57%. 

Наразі дослідники не можуть точно пояснити, із чим саме пов'язані такі результати експерименту, втім зазначають, що лікарі жіночої статі дійсно краще піклуються за пацієнтами, на що варто звернути уваги усім лікарям. Адже більш якісне лікування літніх людей дозволяє їм прожити довше.

 

Джерело:
До списку новин