загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пундики

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пам'ятаєте «Енеїду» Котляревського? Серед інших страв, якими смакували «парубки моторні», були і «полтавські пундики пряжені». Сьогодні мова піде саме про них. cookorama.net

Швидкість приготування: Швидко (до 1 години)

Складність приготування: Нормально

Спосіб приготування: Рецепти для плити

Інгредієнти

кисле молоко 1 склянка

сода 0.5 ч.ложки

борошно пшеничне

Цибуля 2 шт.

Сало 150 г.

смалець

Розраховано на 6 порцій

ПРИГОТУВАННЯ:

Взяти склянку кисляку, домішати просіяне борошно з содою до такого стану, щоб тісто було м'якеньким(можна ще докласти одне яйце)… Далі накрити тісто у мисці рушничком та залишити на 20-30 хвилин. Після цього розділити тісто на шматочки і кожен розкачати у тонкий коржик діаметром 10-12 сантиметрів. Обсмажувати кожен коржик у добре розігрітому смальці на пательні. Під час смаження пундики підростуть і стануть пишними. Зазадалегідь слід підготувати перекладання: накраяти сало і витопити на ніжні шкварки. В кінці разом із салом насмажити вдосталь цибулі. І уже кожен гарячий пундик складати у глибоку пательню чи чавунець один на один, перешаровуючи їх шкварками з цибулею. Перед подачею викласти цю пательню(чавунець) у гарячу духовку(піч) на 5 хвилин. Подавати пундики до борща гарячими. М-м-м! Смакотища!

Medunya (Леся)

 

Джерело:
До списку новин