загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ванільний торт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для святкового застілля, а також дружніх посиденьок за філіжанкою кави або чаю, найкраще смакуватиме ароматний, ніжний ванільний торт!

СКЛАДОВІ

Коржі:

6 яєць
200 г цукру
40 г какао-порошку
1 ч. л. екстракту ванілі
дрібка солі
ягоди і шоколадна стружка для прикраси
200 г борошна
Для крему:

150 г цукру
3 ст. л. води
1 ч. л. екстракту ванілі
6 білків

Покроковий рецепт
Крок 1

Для бісквіта збийте міксером яйця з цукром в пишну піну, 10 хв. Акуратно вмішати муку, просіяне з какао-порошком, екстрактом ванілі і дрібкою солі.
Крок 2

Застелите форму діаметром 26 см промасленим папером для випічки, влийте тісто, випікайте при 180 ° С до готовності, 20-25 хв. Остудіть, потім розріжте бісквіт на 3 коржа.
Крок 3

Для крему зваріть сироп з цукру і води: доведіть до кипіння, варіть 5 хв., Додайте екстракт ванілі. Одночасно міксером збийте білки з дрібкою солі в пишну піну. Продовжуючи збивати, вливайте в білки гарячий сироп дуже тонкою цівкою. Збивайте, поки маса не охолоне. У вас повинна вийти стійка піна, що не падає з вінчика.
Крок 4

Зберіть торт: промажьте кожен корж білковим кремом, укладіть один на одного, промажте кремом верх, поставте в холодильник на 2 години. Потім обпечіть крем кулінарним паяльником, прикрасьте торт ягодами і шоколадною стружкою.
Смачного! 

 

Джерело:
До списку новин