загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Оце так! Незабаром закарпатцям відкриють пряме сполучення з Парижем!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Маршрут Київ – Перемишль не останній у спільних планах "Укрзалізниці" та європейських залізниць ...

 Після запуску потяга "Інтерсіті+", що з’єднав Київ з польським Перемишлем, з української столиці аж до Парижа може незабаром поїхати ще один швидкісний поїзд.

Про це 23 грудня під час прибуття першого рейсу "Інтерсіті+" розповів голова комісії інфраструктури сейму Республіки Польща Богдан Жонца, пишe Zaxid.net

Маємо дуже багато добрих планів спільних. Підписали місяць тому навіть такий меморандум про необхідність залізничного сполучення з Києва через Польщу, Німеччину і до Парижа. На це треба час, але це можливо, – запевнив польський посадовець.

Водночас він зазначив, що у першочергових планах польсько-української співпраці – збільшити кількість потягів на маршруті Київ – Перемишль.

Наразі туди курсуватиме один експрес, який за годину після прибуття у Перемишль повертається в Україну. На майбутнє є планують, щоб таких рейсів було два – ранковий і вечірній.

Джерело:
До списку новин