загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Холодні руки й стопи? Не переймайтесь, це норма! Але лише для жінок

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Якщо в жінки холодні кінцівки, не потрібно шукати причину, адже це не порушення, а норма. Про таке заявив професор фізіології Майкл Тіптон з Університету Портсмута (Великобританія). dobryjlikar.com

Науковець пояснив, що в такий спосіб жіночий органім підвищує свої шанси на виживання. Адже на основі економії тепла для кінцівок відбувається скерування ресурсів на обігрів внутрішніх органів, пише neboley.com.ua.

Під час дослідження вдалось з"ясувати, що при зниженні температури повітря в жінок судини звужуються швиджше, ніж у чоловіків. А регуляція стану периферичних судин відбувається завдяки жіночому гормону естрогену. 

Ось чому, каже фахівець, температура жіночого тіла змінюється в залежності від фази менструального циклу. До того ж організм жінки має більше запасів жиру, за рахунок чого відбувається зігрівання внутрішніх органів. 

 

Джерело:
До списку новин