загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Мерзляки" живуть довше за інших людей – вчені

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Гормональні зміни стають причиною того, що людина постійно замерзає.

Як показало нове дослідження, люди, які постійно мерзнуть, живуть набагато довше за інших. За словами вчених зі Сполучених Штатів Америки, температура тіла має зв'язок з тривалістю життя.

Американські дослідники виявили, що властивість постійно мерзнути певним чином взаємозв'язане з особливостями в гормональній та метаболічній активності. Незважаючи на те що людині від цього може бути досить дискомфортно, його шанси на більш тривале життя збільшуються. 

Уповільнення метаболізму пов'язують з менш активними процесами клітинного ділення і укорочення теломерів - ділянок хромосом, що відіграють роль фізичних маркерів довготи життя. Можливо тому люди, які постійно скаржаться, що їм холодно, отримують можливість виглядати молодше і стати довгожителями.

Обмін речовин починає сповільнюватися, це дає можливість зберегти тепло і енергію. Зниження температури відбувається у тих респондентів, які знизили кількість споживаних калорій. Грунтуючись на цих висновках, фахівці планують розробити лікарські препарати для того, щоб продовжити життя людини.


Автори роботи додають, що зниження споживання калорій дозволить не тільки продовжити собі життя, але і повернути стрункість, позбутися від ожиріння або просто скинути зайві кілограми. Вони в черговий раз нагадують, що ожиріння стає причиною розвитку страшних недуг, таких як рак або цукровий діабет другого типу.

 

Джерело:
До списку новин