загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зароблені на Новий рік кілограми до літа не подінуться

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Переїдання на свята - справа досить вдячна. Бо усі калорії, які перетворяться у зайву вагу будуть супроводжувати людину до літа. Саме стільки часу потрібно буде, щоб, за допомогою дієти та тренувань, спалити зароблене.

Про це розповідає The New England Journal of Medicine.

"Половину "святкової ваги" втрачають дуже швидко. Але друга половина залишається з нами досить довго - до літніх місяців, а часом довше", - кажуть автори публікації.

Підтвердили твердження про здатність додаткової ваги надовго зберігатися у ході дослідження у трьох країнах світу, у якому взяли участь 3 тисячі людей.

Як свідчать відомості британської Королівської спілки охорони здоров'я, за одну різдвяну вечерю людина набирає близько 6 тисяч калорій. Це в три рази більше за добову норму. При чому спалити ці калорії - справа не з простих. За одну лише склянку глінтвейну треба розплатитися 44 хвилинами інтенсивної ходи.

Джерело:
До списку новин