загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

П'ять натуральних способів знизити рівень цукру

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Правильне збалансоване харчування допомагає вберегтися від розвитку цукрового діабету, а деякі продукти допомагають контролювати цукор в крові. Детальніше читайте у "Країні Здоров'я".

Додавайте в раціон ці продукти

Горіхи. 
Утримувати під контролем рівень глюкози в крові допомагає регулярне вживання в їжу горіхів. Цією здатністю володіють практично всі види горіхів - волоські, арахіс, кешью, фундук, мигдаль та інші. Ці продукти містять особливі речовини, що сприяють уповільненню засвоєння глюкози, а також жирів і білків. 

Вівсянка.
Багатьом людям відомо, наскільки корисною є вівсяна каша. Але її користь не обмежується благотворним впливом на роботу шлунково-кишкового тракту. За словами медиків, овес допомагає нормалізувати рівень глюкози в крові. Багато фахівців підтверджують, що регулярне вживання каші або пластівців з вівса є найкращим профілактичним засобом розвитку цукрового діабету. Такий ефект відбувається завдяки підвищеному вмісту розчинної клітковини в вівсі.

Різні морепродукти і риба. 
Регулярне вживання цих продуктів знижує рівень глюкози в крові. Результати досліджень показують, що рибні страви ефективно знижують показники глюкози в крові і зменшують ризик виникнення цукрового діабету на 30%. Краще вживати запечену і варену рибу, і краще відмовитися від смаженої.

Брокколі. 
Цей корисний овоч містить велику кількість поліфенолів, які борються із запаленнями в організмі і нормалізують рівень глюкози в крові. За словами фахівців, регулярне вживання брокколі перешкоджає розвитку діабету.

Кориця. 
Ця ароматна приправа сприяє зниженню рівня цукру в крові, при її регулярному вживанні. Лікарі радять додавати невелику кількість кориці в страви і соуси. Кориця багата на поліфеноли, які мають здатність зменшувати рівень глюкози в організмі. Щоб істотно зменшити ризик розвитку діабету, достатньо вживати в їжу по одній чверті чайної ложки цієї прянощі, підкреслюють фахівці.

 

Джерело:
До списку новин