загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як місяць народження впливає на довголіття - вчені

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Американські дослідники встановили, що пора року і місяць, в який народилась людина, безпосередньо впливають на здоров'я і тривалість її життя.

Експерти проаналізували дані медичних карток різних людей. Виявили, що найменше проблем зі здоров'ям мали люди, народжені восени - понад 40 %. Вони ж найчастіше доживають до глибокої старості.

Натомість, люди, які святкують день народження весною, живуть менше. Люди літньої пори року частіше за інших страждають від алергії і проблем із зором. А "зимові" люди більше схильні до психічних хвороб, зокрема, шизофренії.

Окрім цього, вчені з'ясували, що діти, які народились восени краще вчаться в школі. А ті, хто з'явився на світ в кінці навчального року, частіше відстають у навчанні.

Дослідники також вивчили аспект шкільного навчання. Виявили, що в освітньому заклад краще вчаться ті, хто народився восени, тобто на початку навчального року. Ті, хто з'явився на світ в кінці навчального року, навпаки, можуть відставати в навчанні, повідомляє gogetnews.

Фахівці запевнили, їх дослідження покликане не передбачати долю, а вивчати фактори, що впливають на людину у зв'язку з народженням певної пори року і місяця.

Раніше група міжнародних фахівців встановила зв'язок між порою року і здоров'ям дитини.

"Осінні" малюки на 30-90% більше за інших схильні до харчових алергій, зокрема, на молоко, яйця і арахіс. Експерти пояснюють, що це наслідок дефіциту вітаміну D в найбільш важливий період розвитку плода. Окрім цього, діти, які народилися восени, частіше за інших страждають від астми - через вплив холодної погоди в перші місяці життя.

Американські вчені з університету Нотр-Дам стверджують, що дітей, народжених взимку, очікують соціально-економічні проблеми. Більшість жінок, які стали матерями взимку, не відбулися у шлюбі або не закінчили вищий навчальний заклад - встановили експерти. А німецькі колеги з'ясували, що у зимові діти частіше виявляються лівшами.

Дитина, народжена навесні, має більше ризиків для онкохвороб. Пояснюють, що в цю пору року плід на критичному етапі імунного розвитку він не страждає від деяких інфекцій, тому його організм в майбутньому може виявитися більш сприйнятливим до патологічних пухлин.

Медики виявили, весняні діти схильні до розвитку меланом та аутоімунних захворювань: розсіяний склероз, ревматоїдний артрит, виразковий коліт тощо

Діти, які народилися влітку, більше за інших схильні до короткозорості і перепадів настрою. Тому вчені приписують літнім людям високий ризик самогубств.

Раніше європейські вчені дослідили, що для жителів Австралії механізм довголіття в залежності від пори року діє навпаки. Там довгожителями є люди, які народилися в кінці весни і початку літа.

 

Джерело:
До списку новин