загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Заснути допоможе спеціальний масаж

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Цей простий самомасаж від фахівця шіацу Домініка Лоне підійде всім, у кого є проблеми зі сном. І не треба рахувати баранів! poradnykzhinky

Допоможе це тільки в тому випадку, якщо ви не п'єте напої з кофеїном після 17:00, а перед сном уникаєте екранів: смартфона, планшета, телевізора.

Перш ніж почати масаж, розігрійте долоні, потерши їх одна об одну, і покладіть їх на очі, але так, щоб вони не закривали ніс.

1. Зніміть напругу

Не поспішаючи проведіть долонями по голові, рухаючись від чола до маківки, потилиці, шиї. Зупиніться на рівні грудей і повторіть ще кілька разів. Коли руки біля обличчя, робіть вдих.

2. Зігрійтесь

Почніть погладжувати шию, рухаючись зверху вниз. Поступово опускайтеся ближче до живота. М'яко погладьте живіт нижче пупка: 36 разів за годинниковою стрілкою і стільки ж у зворотному напрямку. Ви відчуєте приємне тепло.

3. Заспокойтесь

Покладіть великі пальці на пупок, а долоні - так, щоб між ними вийшло «серце». Дихайте глибоко і спокійно. Уявіть, як повітря потрапляє в ніс, спускається по трахеї і доходить до живота, який піднімається, наповнюючись киснем. Видихаючи, спостерігайте за тим, як втягується живіт, в той час як повітря рухається вгору і виходить з носа. Цій вправі слід присвятити кілька хвилин, протягом яких потрібно весь час концентруватися на русі повітря в тілі.

4. Заземліться

Повільно перемістіть руки з живота на щиколотки. Знайдіть чутливу область за кісточкою на внутрішній стороні стоп. Помасажуйте її великим або вказівним пальцем протягом трьох-п'яти хвилин. Не натискайте занадто сильно, вам повинно бути приємно.

Гарних снів!

 

Джерело:
До списку новин