загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Француз у віці 105 років встановив світовий рекорд їзди на велосипеді

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Француз Роберт Маршан у віці 105 років встановив світовий рекорд їзди на велосипеді у віковій категорії “105-плюс”, проїхавши 22,547 кілометрів за одну годину, передає NBC Sports.

Рекорд був встановлений на Велодромі в Сен-Кентен-ан-Івлін. Колишній рятувальник зміг за годину проїхати 92 кола, що становить 22,5 кілометрів. Робер Маршан народився в 1911 році на півночі Франції. 

Зазначається, що вікова категорія “105-плюс” була створена спеціально для нього. 

За підсумками заїзду Маршан висловив надію, що у нього з'явиться суперник, завдяки якому у нього буде стимул розвинути успіх.

«Я не бачив попередження, що залишилося всього 10 хвилин. В іншому випадку я б прискорився, щоб поліпшити час. А тепер я чекаю суперника », - сказав Роберт після фінішу.

Три роки тому в тому ж місці Р.Маршан проїхав 26,927 кілометрів на годину, однак у віковій категорії “100-плюс”.

Професійно він почав займатися велоспортом тільки після виходу на пенсію у віці 67 років і відтоді здійснив серію велосипедних подвигів.
Зокрема, він проїхав велосипедом з Парижа до Москви, а потім з Москви до Парижа в 1992 році. Потім через десять років він встановив рекорд у своїй віковій категорії, проїхавши велосипедом 100 кілометрів.

https://www.youtube.com/watch?v=s6H7VLQ8ghQ

 

Джерело:
До списку новин