загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Київські активісти відкрили "банк одягу для бідних"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Столичні активісти відкрили пункт прийому гуманітарної допомоги для бідних. Відтепер кожен охочий може принести сюди непотрібні речі – техніку, взуття та одяг.

Про це йдеться в сюжеті каналу ZIK.

Такий банк речей створений для того, щоб люди, які не мають можливості купувати одяг, змогли отримати все необхідне на зимовий період безкоштовно.

В Україні подібну практику започаткували на Прикарпатті, а тепер столичні волонтери перейняли досвід. За словами авторів ідеї, кияни охоче зносять сюди стільки речей, що вони ледве поміщаються, тому для цього відвели додатковий склад.

По допомогу сюди звертаються не тільки безхатченки, а й прості пенсіонери, у яких немає фінансової можливості кожної зими купувати теплі речі, а тим паче – побутову техніку. Активісти зазначили, що акція "Банк одягу" триватиме ще до весни.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що невідомі обікрали "холодильник для бідних", який минулого місяця встановили волонтери поблизу столичної станції метро "Академмістечко": звідти витягли всі продукти та виламали полички. Кияни припускають, що поламані дверцята хтось хотів віднести у пункт прийому металу, щоб заробити грошей. За словами активістів, їжу приносили сюди чотири рази протягом місяця, але холодильник швидко спустошували.

Автор матеріалу: Марина Лонська

 

Джерело:
До списку новин