загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Канаді жінка 30 років грала в лотерею з однією комбінацією цифр і нарешті зірвала джекпот

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мешканка Канади, яка протягом 30 років використовувала одну й ту ж комбінацію цифр у лотереї, зірвала джекпот розміром 5,5 млн дол., повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

Переможниця Ольга Бено розповіла, що вигадала переможний набір чисел в травні 1989 року і регулярно використовувала його до сих пір.

Десять років тому їй поставили діагноз рак і вона була змушена продати будинок. Тепер на виграні кошти вона планує збудувати новий.

Свій виграш розміром 5,5 млн дол. вона розділить із ще одним переможцем, який купив квиток у західній частині Канади.

В Україні також є схожі лотерейні історії. Пенсіонери з села Сокиринці, що на Хмельниччині, грали у “Лото — Забаву” 14 років. У липні 2016 року вони зірвали джеrпот розміром 3 млн грн.

Ще одна сім’я з Рівненської області йшла до свого виграшу 10 років. Костянтин Алєксєєв із м. Здолбунів зірвав джекпот “Лото-Забави” розміром у 3 млн грн у листопаді 2016 року. Переможець розповів, що вже понад 10 років жодне важливе свято його сім’я не відзначає без придбання лотерейного білета.

Джерело:
До списку новин