загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

10 порад, як підняти собі настрій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В кінці зими, коли організму не вистачає вітамінів і сонячного світла, складно постійно бути в тонусі і приховувати свій поганий настрій. На щастя, психологами були дані 10 рекомендацій, які сприяють поліпшенню настрою і допоможуть поглянути на буденні речі абсолютно іншим поглядом.

• Для того, щоб завжди бути в життєвому тонусі необхідно навчитися контролювати себе. Не варто ображатися на дрібниці і сваритися з близькими людьми. Також важливо вміти прощати людей, що допомагає позбутися негативних і мстивих почуттів, які руйнують людину зсередини.

• На світ слід дивитися з гумором. Людина повинна з будь-якої ситуації виходити з посмішкою, навіть якщо його образили або сильно образили. Необхідно сказати собі «Це все нісенітниця і скоро пройде!». Якщо повірити в дану установку, то незабаром весь негатив дійсно залишить думки.

• Не варто закриватися в чотирьох стінах і ображатися на весь світ. Психологи встановили, що в компанії друзів і просто на вулиці людині простіше буде перенести неприємні моменти, які його хвилюють.

• Для підняття настрою важливо внести у своє життя щось нове. Не обов'язково купувати квиток на інший край світу, кидати роботу або сім'ю. Новизна може полягати, як в зміні хобі, так і в зміні стилю одягу. Нові туфлі на підборах змусять їх володарку випрямити спину і ловити на собі погляди зацікавлених чоловіків. Увагу оточуючих відмінно піднімає настрій.

• У сучасній, інтенсивної житті важливо вміти розслаблятися. Для цього існує маса методик і способів. Наприклад, набрати ванну з піною, запалити аромолампу, включити спокійну музику і полежати в теплій воді півгодини. Настрій також зуміє підняти лимон, грейпфрут, мандарин, апельсин і чай з бергамотом.

• Життєвий тонус поліпшать заняття плаванням. Психологи довели, що вода сприяє розслабленню тіла і поліпшенню настрою. Крім того, в басейні знижується ризик отримати травму, на відміну від інших фізичних навантажень.

• При виникненні складної ситуації, з якої здається немає виходу, необхідно вчасно зупинитися і озирнутися. Часто люди не здатні приділити достатню кількість часу для того, щоб просто подумати. Думки, як шафа з одягом, вимагають, щоб в них наводився порядок і здійснювалася чистка.

• До життя слід ставитися простіше і звертати увагу на те, що відбувається зараз. Це сприяє майбутнього успіху і позбавить від нав'язливих ідей. Радіти варто навіть найменшим успіхам. Життя занадто коротке, щоб витрачати її на смуток, злість і заздрість.

• Підняттю настрою сприяє почуття перспективи. Варто розуміти, що життя - це нескінченний рух і те, що сьогодні здається трагедією, завтра може викликати сміх. Як відомо, ранок вечора мудріший.

• Остання рекомендація психологів - забути про труднощі і неприємності. Часто хочеться лягти на диван і пожаліти себе, проте цього робити не варто. Психоаналітик Меріон Ділворт зазначає, що для поліпшення емоцій необхідно рухатися. Можна поприбирати в квартирі, подивитися фільм або відправитися на свіже повітря.

 

Джерело:
До списку новин