загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Печемо сирні палички

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Хрусткі здобні спіральки з сиром нікого не залишать байдужими. Випічка прекрасно підійде людям, які хочуть схуднути. А пекти їх вельми просто.

Вам знадобиться:  

- 150 г твердого сиру;  

- 80 г вершкового масла;  

- 1 ст.л. борошна;  

- 100 мл молока;  

- 3 ч.л. розпушувача тіста;  

- Сіль.  

Масло вийміть за пів години, щоб воно розм’якшилося і його було легше розтирати з сиром. Сир повинен бути хорошої якості, натріть його на середній тертці, з’єднайте з маслом, розітріть і додайте молоко, сіль, розпушувач і борошно.

Замісіть тісто, яке буде відставати від рук і поставте в холодильник на пів години, що воно трохи краще зчепилося.  Потім, на посипаній борошном дошці, розкачайте пласт тіста в 5 мм. Нарізайте тісто смужками в 2 см шириною. Борошно сипати в тісто не потрібно, краще присипте  робочу поверхню.  

Кожну смужку акуратно загорніть навколо звичайного олівця по спіралі, олівець попередньо змастіть рослинним маслом. Будьте обережні, так як м’яке тісто може розтягнутися або порватися. Потім вийміть акуратно олівець з тіста. Спіральки викладайте на підготовлений лист і запікайте 30 хвилин при 200 градусах.

Ви отримаєте солонувату випічку, яка прекрасно підійде як на закуску, так і для вечірнього чаювання. 

Джерело:
До списку новин