загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Засоби проти глистів без побічних ефектів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Паразити в організмі дорослих, стверджують медики, трапляються доволі часто gazeta.lviv.ua

Як розповів «Газеті» лікар вищої категорії, директор медичного цент­ру «Здоров-Є!» Борис Скачко, якось в одному з гастроентерологічних відділень обстежили пацієнтів, у яких були діаг­нози: хронічний гастрит, гастродуоденіт, виразкова хвороба шлунка або дванадцятипалої кишки, панкреатит, ентероколіт, холецистит, гепатит тощо на наявність паразитів. Результат більш ніж вразив — у 70% виявили ті чи інші глисти. Найчастіше паразитують гострики, аскариди, лямблії.

Інтоксикацію в дорослих, яку спричиняють паразити, можна побачити вранці у дзеркалі: темні кола під очима (це й у дітей). Людина має поганий апетит, їсть тільки тому, що треба щось покласти до рота.

Не завадить пройти профілактичне лікування і людям, яким поставлено діагноз: вегето-судинна дистонія. Це означає, що людина має густу кров, а вона найчастіше згущується тоді, коли в організмі є інтоксикація. Джерелом інтоксикації здебільшого є паразити. Коли є скарги на погану роботу кишківника: здуття, бурчання, коли легко виникають отруєння (всі їли з одного стола, а отруєння тільки в одного-двох). А це означає, що в цих двох є паразити і їх багато. 

Звільнити організм від паразитів, на думку Бориса Скачка, найкраще засобами народної медицини. Чому? «Бо синтетичні препарати токсичні не тільки для глистів-паразитів. Вони токсично діють і на печінку, нирки. Тож уживати з профілактичною метою препарат, який завідомо отруйний, нерозумно. У мене є пацієнти, які після такої профілактики знають, з якого боку в них печінка, раніше вони її не відчували. Це стосується і дорослих, а дітей особливо», — розповідає лікар.

Народна медицина має засоби, які й глисти з організму виженуть, і самому організму підуть лише користь. Це — звичайна морква. Її слід натерти на дрібній тертці, щоб була продовгувата й м’яка, перемішати зі сметаною і вранці натщесерце або перед сном з’їдати 200-300 г. Таку процедуру очищення слід проводити три-чотири дні поспіль. Такі «ліки» дуже не люблять аскариди, бо морква заважає їм рухатися і змушує просуватися кишківником донизу. Заодно морква очистить кишківник від калових завалів. У ці дні доцільно перейти на 4-5-разовий режим харчування, вживати переважно вегетаріанську їжу, термічно оброблені або квашені овочі та фрукти, а також натуральні кисломолочні продукти. 

Особливо таку морквяну профілактику варто провести людям, в яких тривалий час (два-три тижні) коїлося щось незрозуміле з органами дихання: бронхіт — не бронхіт. пневмонія — не пневмонія. Температура — 37 градусів і не вище. Лікування ефекту не давало. А потім кашель сам собою минув. Це, найімовірніше, була легенева міграція паразитів. Коли кашель минув, слід споживати моркву, бо це означає, що паразити з легень перемістилися в кишківник.

Практика показала, що дуже добре виганяє паразитів з організму насіння гарбуза, але воно повинно бути не обсмажене, а висушене. Якщо людина не має панкреатиту, насіння можна й не чистити, а просто з лушпинням змолоти в кавомолці та з’їдати по 1-2 ст. ложки кілька разів на день перед їжею. І не жувати, а проковтнути. Щоб легше було це зробити, можна змішати насіння зі сметаною, йогуртом. Курс профілактичного лікування — щонайменше тиждень. Гарбузове насіння добре виганяє не лише круглих, а й стрічкових паразитів.

 

Джерело:
До списку новин