загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Розенко: підвищення мінімальної зарплати дасть додатковий ресурс у Пенсійний фонд

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко називає осучаснення пенсій одним із перших проектів у соціальній сфері, який уряд намагатиметься реалізувати у 2017 році.

Про це він сказав в ефірі Радіо Свобода.

За словами віце-прем’єра, таке осучаснення потрібне для того, щоб «вирівняти рівень пенсій в тих людей, які виходили на пенсію 7, 10, 15 років тому, і з тими людьми, які виходять на пенсію сьогодні».

Додаткові гроші Павло Розенко розраховує отримати за рахунок підвищення мінімальної зарплати і легалізації доходів.

«На осучаснення пенсій нам потрібно додатково від 30 до 40 мільярдів гривень в залежності від механізмів осучаснення. У нас є щонайменше дві моделі осучаснення, проведення. Тому ми дуже розраховуємо на легалізацію, ми дуже розраховуємо на те, що підвищення мінімальної зарплати до 3200 дасть нам додатковий ресурс в Пенсійний фонд України, який ми в першу чергу спрямуємо якраз на проведення осучаснення», – сказав Павло Розенко.

Суспільство повинне зрозуміти, що пенсія – це похідна від зарплати. І стан Пенсійного фонду – це абсолютно похідна від стану економіки.

Раніше віце-прем'єр-міністр Павло Розенко заявляв, що осучаснення пенсій може торкнутися 5 мільйонів пенсіонерів.

 

Джерело:
До списку новин