загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Родзинки виводять пісок із нирок

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

— Коли почала часто бігати в туалет, вирішила, що застудилася. Думала, що це цистит, доки не зробила аналізів крові й УЗД, — каже 48-річна Софія Соловйова з міста Біла Церква Київської області. — Виявили пісок у нирках. Маю алергію на медикаменти, тому пісок виводила родзинками з чорним перцем. gazeta.ua

Надрізувала темну родзинку і всередину клала горошину чорного перцю. Духмяний не підходить. З'їдала по одній родзинці раз на день до сніданку. Щодня додавала по одній і так — до 10. А потім — щодня на одну менше.

— Родзинки треба не просто ковтати, а добре жувати. Щоб не пік язик, я запивала водою, трохи підсолодженою медом.

Курс триває 20 днів. Після нього три-чотири дні треба пити сечогінні чаї. Потім — знову вживати родзинки. Згодом слід зробити УЗД.

— Не треба лякатися, коли сеча стане мутною. Це від того, що пісок виходить із нирок. Поступово стане прозорою.

Автор: Катерина РОМАНЧУК

 

Джерело:
До списку новин