загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

10 утішних думок від Падре Піо для тих, кому тяжко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Отець Піо з П’єтрельчіни мав від Бога особливі дари: розпізнання душ і вміння читати в людських сумліннях, чудесні зцілення, білокація, дар сліз, запах троянд довкола себе, а насамперед — стигмати на стопах, руках і боці, які він носив цілих 50 років. credo-ua

Святий капуцин за все життя написав тисячі листів до людей, яким був за духовного керівника. Ці листи залишається джерелом практичної християнської мудрості, й надалі цілком актуальної.

Вказівки від о. Піо для тих, хто страждає:

1.Якщо ти можеш розмовляти з Господом на молитві, говори з Ним і прославляй Його. Якщо від утоми ти не можеш говорити, будь у готовності служити Йому. Залишся у спокої та зроби якийсь жест, який свідчитиме про твою повагу. Господь побачить тебе, а твоя присутність буде Йому мила. Він поблагословить тишу, яку ти Йому пожертвуєш, а ти знайдеш утіху, коли Він візьме тебе за руку.

2.Що більше ми зазнаємо гірких хвилин, то більше отримуємо любові.

3.Бог прагне свою всемогутність проявити у твоїй безпорадності.

4.Віра — це смолоскип, що освітлює шлях зануреним у розпач.

5.Посеред неспокою пристрастей і в моменти, коли щастя від нас відвертається, нас підтримує надія на безмежне Боже милосердя.

6.Усю свою віру поклади виключно в Богові.

7.Молитва — наша наймогутніша зброя. Вона — ключ, який відчиняє серце Бога.

8.У хвилини пригнічення будь як зимородок, який будує гніздо на корабельній щоглі. Знесися понад землю, своїм розумом і серцем злети до Бога, який може дати тобі втіху та міць вистояти перед лицем випробувань.

9.Будь певний: що більша інтенсивність атак сатани, то ближче до твоєї душі є Бог.

10.Пам’ятай: ти не виграєш битви, якщо не молитимешся. Вибір завжди за тобою.

 

Джерело:
До списку новин