загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Навесні електроенергія подорожчає. На скільки?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 1 березня в Україні підвищать тариф на електроенергію для населення. Ціна за кіловат (від 100 до 600 кВт — авт.) підніметься з 1,29 до 1,68 гривні. Це є останнім підвищенням згідно з меморандумом із МВФ від лютого 2015 року. vn.20minut.ua

Пільговий тариф до 100 кВт*годин — підвищиться на 18,6 копійок. А тариф для «багатіїв» зросте найменше — на 4,2 копійки.

Нагадаємо, що три роки тому вінничани платили за електрику в п’ять разів менше, ніж будуть в березні 2017 року — 32,3 копійки за кіловат*годин ( від 150 до 800 кВт — авт.)

А за цей же час, підвищилися тарифи на опалення — у чотири-п’ять разів, гаряча вода — втричі, холодна вода — майже в п’ять разів. Ціна газу за три роки змінилася найбільше — зросла в дев’ять разів.

 

Джерело:
До списку новин