загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна розірвала угоди з Росією про співпрацю в сфері телерадіомовлення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Уряд України ухвалив рішення про припинення дії угод з урядом Російської Федерації про співробітництво у сфері телебачення, радіомовлення та інформації.

Про це йдеться в постанові Кабміну №1053.

"Кабінетом Міністрів прийнято рішення про припинення дії Угоди між Урядом Російської Федерації та Урядом України про співпрацю в галузі телебачення і радіомовлення та Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про співробітництво в галузі інформації", - йдеться в повідомленні.

Обидві угоди були підписані в Москві. Угода про співробітництво в галузі інформації - 27 лютого 1998 року, про співпрацю в галузі телерадіомовлення - 3 жовтня 2000 року.

Раніше, 5 лютого 2015 року Верховна Рада ухвалила зміни до деяких законів щодо захисту інформаційного телерадіопростору України та встановила загальні критерії для визначення аудіовізуальної продукції, що шкодить нацбезпеці. З того часу Нацрада з телерадіомовлення заборонила трансляцію на території України 76 російських телеканалів. Кількість російських телеканалів в українській супутниковій мережі впродовж двох останніх років скоротилася вп‘ятеро – до дев‘яти.

  • • Нагадаємо, 19 січня Національна рада з питань телерадіомовлення розгляне питання трансляції в недільному ефірі телеканалом СТБ передачі "Битва екстрасенсів" виробництва каналу ТНТ, у якій брали участь російські військові найманці.

 

Джерело:
До списку новин