загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Йорданська вода творить дива

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Науковець пояснив, чому навіть звичайна вода в цей день має цілющі властивості газета Експрес

18 -- 19 січня в народі називають Водохреще. У ці два дні здійснюється Великий Чин освячення води. Вважається, що від Навечір'я Богоявлення (18 січня) і до півночі Богоявлення Господнього (19 січня) уся вода набуває чудодійних властивостей і зберігає їх протягом усього року.

І цей факт доведено наукою! То що ж так впливає на властивість води? Чому її вважають саме в ці дні цілющою? Про розповів  Михайло Курик, доктор фізико-математичних наук, директор Українського інституту екології людини.

-- Чи правда, що структура йорданської води різниться від звичайної?

-- Цей факт доведений різними науковцями вже дуже давно й не викликає жодних суперечок. Основні параметри, які визначають внутрішню структуру води, саме на Водохреща цілком змінюються. А це, своєю чергою, наділяє воду сильною енергією на багато років.

-- А як це можна пояснити з наукової точки зору?

-- Цей феномен є предметом дослідження фізики та астрології, які взаємодіють між собою у цьому питанні. Найбільше на властивості йорданської води впливають Місячна та Сонячна енергії. Крім того, значний вплив має розміщення планет, які саме 19 січня встають у найбільш потужне енергетичне коло. Можна 100% стверджувати, що у той день, коли ми святкуємо Водохреще, у космосі концентрується максимальна кількість енергії, яка найбільш позитивно впливає на воду.

Зазначу також, що не лише фізичні фактори здатні змінити структуру води, а й людська поведінка, емоції та почуття.

-- Що ви маєте на увазі?

-- Ви, мабуть, неодноразово чули, як за допомогою води виганяють злих духів чи знімають вроки. І це не дивно, бо вода -- це та речовина, яка відчуває і проводить через себе як негативні, так і позитивні емоції, запам’ятовує та сприймає всю інформацію. Це довів експеримент, який ми проводили декілька років тому.

Якщо перед двома людьми поставити по склянці води, то після їхнього спілкування у кожній склянці вода по-різному змінить свої фізичні властивості. Особливо цей фактор спостерігаємо під дією молитов. Якщо кожного ранку починати свій день із склянки намоленої води, то можна не хвилюватись про своє здоров’я. Отже, йорданську воду робить цілющою сила молитви та енергія космосу.

-- Чи правда, що освячена вода не псується?

-- Це ще один феномен, який властивий лише для йорданської води. Ще 14 років тому ми налили йорданську воду в скляну банку й закрили її. Тепер щороку перевіряємо її структуру та властивості. Вірите чи ні, та за стільки років вона досі придатна до споживання! Різні дослідження також вказують на те, що ця вода є значно м’якшою. Так, у ніч з 18 на 19 січня у ній збільшується кількість іонів-радикалів, вона стає більш електропровідною.

-- Люди вважають, що така вода здатна зцілювати. А що каже про це наука?

-- Як не дивно, та цей факт також доведений. Ми проводили досліди, у яких люди певний час вживали воду з церковного колодязя: одна вода була набрана з криниці у грудні, інша -- 19 січня. Досліди показали, що вода, набрана на Водохреща, має підвищені біоенергетичні властивості, здатна покращити самопочуття людини та підвищити її імунітет. Це справжній феномен!

-- Та чи вся вода на Водохреща наділена цілющими властивостями?

-- Так. Вважається, що якщо людина 19 січня до обіду набере воду з-під крана, будь-якого джерела, озера, криниці чи іншої водойми, то може бути впевнена -- ця вода заряджена максимальною енергією. До речі, зберігати воду краще в скляній або керамічній посудині. Так вона найкраще втримає всі позитивні елементи та цілющі властивості. Йорданська вода протягом року вважається чудодійною, а зберігати її можна багато-багато років, бо вона не псується. Доведено наукою!

Христина БІЛЯКОВСЬКА

 

Джерело:
До списку новин