загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ситний сніданок і скромна вечеря допоможуть уникнути проблем із серцем і рівнем цукру

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Після ситного сніданку в організмі людини впродовж дня виділяється менше греліну – гормону, який відповідає за апетит… gazeta.lviv.ua

Дієтологи з Університету Тель-Авіва радять сито снідати і скромно вечеряти, щоб не мати проблем із рівнем цукру в крові, зайвою вагою і серцево-судинними хворобами, повідомляє ТСН. Як пише The Daily Mail, вчені встановили, що в людей, які їдять багато на сніданок і мало впродовж дня, значно нижчий рівень холестерину, інсуліну і глюкози протягом дня. Відтак вони рідше страждають від серцево-судинних захворювань, гіпертонії і діабету. Крім того, ізраїльські науковці зазначають, що після ситного сніданку в організмі людини впродовж дня виділяється менше греліну – гормону, який відповідає за апетит. Якщо ж не снідати, то впродовж дня люди відчувають голод, споживають більше калорій і набирають зайву вагу. За словами дієтолога Діани Якубович з Університету Тель-Авіва, важливо не лише те, що ми їмо, а й коли. «Найбільший збудник епідемії ожиріння – це бездумне споживання їжі перед телевізором чи комп’ютером. Особливо, якщо ви так вечеряєте. Рівень цукру в крові зростає моментально», – застерегла Д. Якубович.  

 

Джерело:
До списку новин