загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вітграсс – новинка в соколікуванні. Що потрібно знати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Про корисні властивості вітграсса у світі говорять уже протягом півстоліття, хоча ми про нього дізналися зовсім нещодавно. Та й чи можна сказати «дізналися»? Чи заслужив «wheatgrass juice» (вітрасс сік) свою славу «суперпродукту» харчування?

Прихильники і шанувальники вітграса можуть перерахувати безліч переваг його регулярного вживання в їжу. Тим не менш, авторитетний американський портал Mother Nature Network (мета якого – збір, аналіз та надання своїм користувачам в доступній формі лише актуальної інформації з питань екології, здоров'я, соціальної відповідальності та ін.) в одній зі статей стверджує, що дослідження корисних властивостей wheatgrass досі носили досить поверхневий характер, не вирізняючись особливою тривалістю і масштабністю.

Виходить, що поки про зелений супер-сік продовжують сперечатися вчені, вибирати випробувати на собі його властивості чи ні доводиться кожному самостійно. Багато хто вирішує - випробувати! - І залишається задоволеним результатом!

У той час, як багато наукових експертів не бажають визнавати цілющу силу вітграса через відсутність, на їх думку, вагомих доказів, багато прихильників альтернативної медицини, що випробували wheat grass на собі, категорично не згодні з думкою, що це просто плацебо.

І ця думка також підтримується великою кількістю офіційних організацій, серед яких, наприклад, Hippocrates Health Institute.

Сьогодні вітграсс отримав свою популярність тому що:

1. У соку паростків пшениці міститься до 70 % хлорофілу, який бере участь у будівництві крові. Молекули хлорофілу схожі на молекули геміну, пігменту, який, зв'язуючись з білком, формує гемоглобін. Основна відмінність полягає в тому, що молекула хлорофілу містить магній, а молекула геміну містить залізо. Молекулярна структура цих двох речовин практично ідентична у всіх інших відношеннях.

2. Науково доведено, що хлорофіл пригнічує ріст і розвиток патогенних бактерій.

3. Хлорофіл допомагає в боротьбі з проблемою підвищеного цукру в крові.

4. Паростки пшениці містять повний спектр вітамінів і мінералів, в тому числі, тринадцять основних у поєднанні з десятками мікроелементів і ферментів.

5. Невелика кількість соку паростків пшениці в раціоні людини допомагає запобігти карієсу.

6. Сік вітграса покращує травлення і обмін речовин.

7. Знижує високий кров'яний тиск і зміцнює капіляри.

8. Вітграс має властивість виводити важкі метали з організму.

9. Очищає кров, знижує її підвищену кислотність.

10. Стимулює щитовидну залозу.

11. Допомагає при виразковій хворобі, коліті, закрепах та інших проблемах ШКТ.

12. Сік вітграсса очищає печінку.

13. Знижує негативний вплив на організм шкідливого випромінювання

…і багато ін.

Важливо! Вітграсс як продукт харчування вважається безпечним. Але можлива індивідуальна непереносимість: він може стати причиною нудоти, головних болів, висипу або набряку горла. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, так само тимчасово відкладіть експерименти з вітграсом. Пам'ятайте, що сік вітграса починає втрачати свою харчову цінність відразу після віджимання, так що вживати його потрібно негайно після виготовлення.

У вас є можливість переконатися в цілющих властивостях вітграсса, регулярно вживаючи сік після занять йогою в нашому центрі.

 

 

Джерело:
До списку новин