загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Торт “Сенатор”

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Як тільки цей торт не називали! І «Корона», і «Сенатор», і «Політ»... Але суть завжди одна - ніжний крем і хрустке безе з горіхами.

СКЛАДОВІ
4 яєчних білка
1 склянка цукру
1 ст. л. ванільного цукру
150 г волоських горіхів
Для крему:

1 банка згущеного молока
250 г солодковершкового масла
1 ст. л. ванільного цукру

ПРИГОТУВАННЯ

Торт Сенатор. Крок 1

Для безе протріть паперовим рушником, змоченим в оцті, миску, в якій будете збивати білки, і вінчики міксера. Покладіть білки в миску і починайте збивати на середній швидкості. Коли в мисці утворюється пишна піна, збільште швидкість міксера і тонкою цівкою всипати цукор – звичайний і ванільний. Збивайте, поки піна не стане блискучою і не перестане падати з ложки.

Торт Сенатор. крок 2
Застеліть два дека папером для випічки. За допомогою кондитерського мішка або двома чайними ложками відсадити на деко безе діаметром 3 см на деякій відстані один від одного. Поставте в духовку, встановіть температуру 100 ° С і випікайте, поки безе не стануть легкими і абсолютно сухими, 1,5-2 ч. Остудіть безе.

Торт Сенатор. крок 3
Для крему збийте масло кімнатної температури з ванільним цукром до пишності. Продовжуючи збивати, поступово влийте згущене молоко. Подрібніть горіхи.

Торт Сенатор. крок 4
Візьміть круглу бляшану коробку або форму діаметром 22-24 см. Застеліть плівкою так, щоб кінці звисали. Трохи змастіть кремом дно і акуратно викладіть шар безе.

Торт Сенатор. крок 5
На безе викладіть половину крему, посипте половиною горіхів. Зверху викладіть другий шар безе, крем, що залишився і горіхи. Решту безе розкришіть на торт. Загорніть плівку, закрийте коробку кришкою і поставте в морозильник мінімум на 2 години, а краще на 8 год. Перед подачею вийміть торт за 15 хв., Акуратно звільніть від плівки і перекладіть на блюдо.

СМАЧНОГО!

 

Джерело:
До списку новин