загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Товщина броньованих дверей має бути не менш як чотири сантиметри

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Замки до броньованих дверей бувають різного рівня секретності — базової, середньої та підвищеної

— Через злодіїв міняємо в хаті броньовані двері. Бо поїхали з родиною у відпустку, а бандити пробили дірку посеред дверей і залізли до хати. Грошей не знайшли. Бо ми залишили їх на час подорожі в батьків. Але перевертів наробили. Виявляється, полотно наших, хоч і броньованих дверей було затонке. Тепер шукаємо надійніші. Товсті та з добротними замками, — розповідає харків'янка 37-річна Валентина Куцедуб. gazeta.ua

Обираючи броньовані двері варто перевірити товщину сталевого полотна, з якого вони виготовлені. Менш як 0,5 мм буде прогинатися та з'являтимуться вм'ятини.

— Стандарт товщини сталі для дверей становить 0,7–1 міліметри. Можна й 0,5 міліметрів, — говорить майстер по встановленню дверей 27-річний Ілля Рильченко з Харкова. — Якщо тонша — деформації не уникнути. Товщина самих дверей має бути не менш як 4 сантиметри. На ринку продають також двері вітчизняного виробництва завтовшки 9 сантиметрів.

Броньовані двері міцніші, якщо всередині між полотном є якісний наповнювач. Він не повинен пропускати звуки та холод.

— Зазвичай наповнюють гофрованим картоном, що розміщують у вигляді системи бджолиних стільників. Можна використовувати мінеральну вату та спінений поліуретан.

Замки до броньованих дверей бувають різного рівня секретності — базової, середньої та підвищеної.

— Замок сам має бути виготовлений з міцного матеріалу. Тоді конструкція практично не піддається злому. Вибити арматурою такий агрегат складно навіть досвідченому злодію. Найнадійніші замки з латунними серцевинами. Простіші ж виготовляють із силуміну — сплав алюмінію і кремнію.

Поверхню дверей лакують або фарбують авто­емаллю.

— Дорожчі варіанти покривають МДФ панелями, вінілісшкірою, ламінатом, деревом чи дермантином, — додає Ілля.

Щоб двері довше служили, під час відкривання та закривання їх не треба штовхати, підважувати чи тиснути донизу.

Замком до дверей керують з мобільного

На вхідні двері до квартири чи на ворота до подвір'я можна встановити кодовий замок на основі систем бездротового зв'язку. Він дозволяє відчиняти двері карткою чи брелоком. Також керувати ними з мобільного телефону.

— Господар може заблокувати вхід навіть тим людям, які знають код входу до приміщення, — каже Ілля Рильченко. — Він отримуватиме повідомлення про те, що двері відчинили. Це зручно для батьків, які бажають знати, о котрій годині діти прийшли додому.

Автор: Оксана ТУПАЛЬСЬКА

 

Джерело:
До списку новин