загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева пояснив, хто отримає пенсію за стаж 25 років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Пенсійне забезпечення має здійснюватись за єдиним законом державного пенсійного страхування.

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, повідомляє прес-центр відомства.

Він зазначив, що у державі діяло 15 законодавчих актів, які регулювали питання пенсійного забезпечення. З цієї причини пенсійне забезпечення залежало не від трудового стажу людини та її внесків до Пенсійного фонду, а від посади.

"Я пам’ятаю часи, коли, скажімо, державні службовці могли, відпрацювавши 25 років на відповідних посадах, отримувати пенсію в розмірі 90% від  останнього розміру заробітної плати. У той же час інші отримували пенсію розміром у  40% від поточної заробітної плати", - наголосив Рева.

За його словами, на сьогоднішній день усі ці закони вже не діють, а пенсійне забезпечення здійснюється за єдиним законом про загальнообов’язкове пенсійне страхування.  

"На пенсію за вислугою років –  25-літній страховий термін - йтимуть лише військовослужбовці", - підсумував Рева.

https://www.youtube.com/watch?v=aSFlkzqaelo

Раніше він зазначав, що одним з найбільших перешкод на шляху отримання чергового траншу кредиту від МВФ є дефіцит Пенсійного фонду.

 

Джерело:
До списку новин