загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сестра Брідж Маккенна має дар зцілення. Але зараз не про це…

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Цю історію вона розповідала мільйон разів, бо й справді — історія сестри Брідж Маккенна OSC заслуговує на те, щоб її розповідати. Лікарі попереджали: решту життя вона проведе в інвалідному візку, але сталося чудо: вона повністю одужала. Та це лише один епізод її незвичайної духовної мандрівки. credo-ua.org

1971 року під час Євхаристії с. Брідж почула голос Христа, котрий доручив їй особливу місію: проповідувати священикам. «“Говоритимеш до священиків, станеш Моїм знаряддям”, — сказав мені Ісус. Це сталося 24 травня. Протягом п’яти-шести годин я переживала містичний досвід, екстаз. У духовний спосіб Бог показав мені увесь обряд свячень. Я плакала», — згадує той день сестра, ніби це було вчора. Спаситель попередив про «кризи», які переживатимуть священики, а також про зменшення їхньої кількості, розповідає вона. Ісус просив с. Брідж служити священикам, зміцнюючи їхню віру.

«Між нами відбулася розмова: я запитувала Христа й діставала конкретні відповіді», — продовжує сестра.

«— Я запитала Господа:
— Чому священики такі погані?
— Що ти хочеш цим сказати? Вони — Мої, а чи Я даю щось погане?»

Відтоді сестра Брідж, слухняна закликові Спасителя, зустрілася із тисячами священиків у різних куточках світу. Вона підтримує їх, заохочує, попереджає та спонукає до активної душпастирської діяльності й духовного зростання.

«Ісус сказав мені також, що багато покликаних ніколи не стануть священиками, не принесуть плодів, позаяк не дістануть необхідної підтримки зі сторони близьких. Я хочу, щоб ти розповідала також і родинам про те, що означає бути священиком. Велике благословення — виховати священика», — розповідає с. Брідж Маккенна.

Вона має також дар зцілення. Однак переконана: лікує Господь, який використовує її як «інструмент».

Сестра Брідж каже, що іноді чує питання на зразок: «Можете сказати, що мене спіткає у майбутньому?», або «Чи стану я єпископом?». «Мене про це, на жаль, не інформують», — жартує вона у таких випадках.

Ми живемо у важкий час, Церква має багато проблем та викликів, переживає злети і падіння, вірні втрачають довіру до церковної ієрархії. «Сподіваємося, що це спонукатиме Церкву звернути увагу на формацію священиків, які справді мають покликання, — каже сестра. — Сьогодні уже “не престижно” бути священиком, священиків нерідко зневажають і принижують. І це добре, адже наша нагорода в Небі!»

За матеріалами: Rome Reports 
Фото: sisterbriege.com

 

Джерело:
До списку новин