загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У США літню жінку висадили з літака через політичну суперечку з прихильником Трампа

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
У США жінку зняли з літака авіакомпанії Alaska Airlines, що виконував рейс Балтімор- Сіетл, за відмову сидіти поруч із прихильником Трампа

Повідомляється, що між пасажирами розгорілася політична дискусія, яка і призвела до конфлікту.

Чоловік на ім'я Скотт спробував зайняти своє місце. Сусідка запитала його про мету візиту в Балтімор, на що він відповів, що "приїжджав сюди, щоб відсвяткувати демократію". Він мав на увазі інавгурацію обраного 45-го президента США Дональда Трампа.

Почувши це, жінка похилого віку розлютилася і почала описувати своє негативне ставлення до нового американського лідера і людей, які підтримали його кандидатуру.

Зокрема, пасажирка звинуватила сусіда в тому, що своїм голосуванням той "поклав палець божевільного на ядерну кнопку", і йому варто соромитися цього.

У підсумку, ситуація привернула увагу екіпажу. Стюардеса повідомила, що командир корабля прийняв рішення висадити жінку. Вона відмовилася підкоритися, мотивувавши це тим, що вона заплатила за своє місце і тепер має намір прибути в пункт призначення. У результаті, на борт прибули співробітники транспортної поліції і супроводили жінку назад до терміналу.

https://www.youtube.com/watch?v=ZpGOSuauAV4

https://www.youtube.com/watch?v=OJC7iIxxn6g

 

Джерело:
До списку новин